Blog

Aluminium 100% verantwoord

Onze blauwe planeet gaat nog vele generaties lang meegaan. Of dat zou toch moeten… Vervuiling, onvoldoende recyclage, uitstootgassen… Dagelijkse kost in onze huidige maatschappij.

Belmoca pleit voor een groenere wereld. Wij dragen dan ook ons ‘spreekwoordelijk’ steentje bij in de vorm van een aluminium ‘diamanten’ capsule. Koffie produceren op een zo ecologisch mogelijke manier? Slechts twee spelers op de koffiemarkt kunnen dit beamen.

Onze koffie wordt verpakt in 100% aluminium capsules. Waarom 100%? Zowel het omhulsel als de afsluiting van de capsule zijn gemaakt van aluminium. Dit maakt dat onze capsules 100% recycleerbaar zijn. In tegenstelling tot capsules die gemaakt zijn uit plastiek en zo bovenop de afvalberg blijven liggen, kunnen onze capsules ontelbaar veel keer hergebruikt worden.

Daarnaast zijn er nóg meer voordelen aan onze capsules: na het vermalen van de vers gebrande Arabica-koffiebonen wordt de Belmoca-koffie onmiddellijk omhuld door een diamantvormige, aluminium capsule. Doordat de capsules hermetisch afgesloten zijn, komen de gemalen koffiebonen niet in contact met zuurstof. Zo blijft de sterke smaak behouden en proeft u voor 100% de werkelijke oorsprong van onze koffie. De rijke aroma’s en de 180 unieke smaakelementen worden optimaal bewaard en hun versheid wordt gegarandeerd.

Dankzij haar unieke vorm bevat de capsule van Belmoca maar liefst 20% meer koffie. Hierdoor smaakt uw Espresso nog intenser, uw Lungo nog eindelozer.

Kies voor aluminium capsules, kies voor Belmoca en werk samen met ons aan een gezondere leefwereld!

Bron:http://www.hln.be/hln/nl/2624/Planet/article/detail/2623641/2016/02/21/Hamburg-verbiedt-koffiecapsules-wanneer-volgt-de-rest-van-de-wereld.dhtml